Zelf maken: Shaun the sheep

Dit is Shaun the sheep, mijn eerste haaksel ooit, gemaakt begin 2009. Op de een of andere manier is hij van mijn blog verdwenen (ik ben een keer een hele rits posts kwijt geraakt). Maar mijn eerste haaksel mag natuurlijk niet ontbreken op mijn blog, dus geef ik hem weer een eervolle plek terug!

Zelf zo’n superlief schaap haken? Het patroon is gratis te downloaden via Purplelinda Crafts.

This is Shaun the sheep, my first crochet project ever, made in spring 2009. Somehow he disappeared from my blog (I lost many posts once due to a bug in Blogger). As he is my first crochet project and he is simply cute I hereby post him back at my blog 🙂 You can make him yourself; the pattern can be downloaded for free at Purplelinda Crafts.

Shaun woont trouwens in ons VW busje, wist je dat?

BewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *