Zelf maken: Picknick kussentjes

Toen ik dit zelfmaak idee van Lil blue boo zag, sprong ik meteen op en ging er een paar maken. Ik had al een vinyl tafelkleed in huis, omdat ik ooit van plan was een groot picknickkleed te maken, maar deze kleine ronde kleedjes zijn veel leuker en veel slimmer! De kussentjes zijn makkelijk op te rollen en mee te nemen (ik strik ze vast met een stuk lint). Mijn vier kussentjes gaan voortaan mee in ons busje!

De kussentjes van Lil blue boo (rechts) zijn aan beide zijden van vinyl gemaakt. Ik gebruikte een tafelkleed van Xenos en stof voor de bovenkant (links). Om de cirkels af te tekenen gebruikte ik ‘good old’ touw, een potlood en een punaise. Om te voorkomen dat er een gaatje midden in het vinyl komt, vouw ik het dubbel om een halve cirkel af te tekenen.

When I saw these sit-upons made by Lil blue boo I imediately jumped up to make some. I already had some vinyl tablecloth as I was planning to make a big picknick rug. But these small ones are much cuter and smarter! The sit-upons by Lil blue boo (right) are made with vinyl for both sides. I used vinyl and fabric (left). I made circles with ‘good old’ cord, a pencil and a pushpin. To avoid getting a hole in the middle of the vinyl I fold the vinyl to make half circles.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *