Write every day

Waarschuwing: dit bericht is niet geschikt voor papierwaren-freaks die nog op zoek zijn naar een agenda. Probleem is namelijk dat deze volgens mij lastig te vinden is (of ik kijk niet goed) maar een ongelooflijk hoog ‘hebben’ gehalte heeft. Ik heb hem uiteindelijk besteld bij Ruche en net op tijd, want hij is nu uitverkocht. Desondanks ga ik jullie lekker maken (sorry) met mijn WAAN-ZIN-NIG-E nieuwe aanwinst. Ik moet namelijk even van de daken gillen hoe cool ik deze agenda vind!!

1. De illustraties en inspirerende teksten zijn om te kwijlen zo mooi
2. Hij is blanco, dus je kunt beginnen wanneer je wil en alles lekker zelf invullen (wie vindt het ‘voorbereiden’ van een kraakverse agenda nou niet het einde?)
3. Het formaat is perfect; niet te groot (niet te klein)
4. Er is heuse ruimte achterin voor lekker veel aantekeningen EN (uniek!) blanco tekenpapier voor je doodles en tekeneningen
5. Hij is gewoon van begin tot eind MOOI!

Naast deze foto nog wat foto’s van de binnenkant:

 

 

 

 

 

En wie Ruche nog niet kent? Het is een heerlijke winkel met perfecte en persoonlijke service. Dit stond er op mijn factuur (lief toch?) en de agenda was prachtig verpakt in een ‘oude’ krant en lief tape.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *