Vilt & vintage is uit!

Eindelijk is het dan zover! Gisteren bracht de postbode een doos vol met exemplaren van mijn splinternieuwe boek Vilt & vintage! Zo’n moment is super spannend; aan de ene kant een kriebel van nieuwsgierigheid, aan de andere kant lichte zenuwen of alles is zoals je gehoopt had… Het resultaat? Ik stond letterlijk te springen door de kamer van blijdschap, want wat is het boek prachtig geworden!

Ik wist natuurlijk wel hoe het eruit ging zien, want ik heb alle pagina’s wel ‘honderd’ keer bekeken en gecontroleerd… Maar als je dan het resultaat in handen hebt, geprint op prachtig mat papier – dat is wel even andere koek! Ik ben super trots op het boek. De 16 projecten zijn waanzinnig mooi gefotografeerd en de vormgever heeft elk hoofdstuk een eigen kleur meegegeven. Ik heb trouwens zelf de illustraties voor de binnenkant gedaan, wat het boek nog persoonlijker maakt… Vilt & vintage is te koop bij Bol.com.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *