Stempels voor De Bierderie

Fabian (oud-schoolgenoot) en Dagmar (samen stage mee gelopen) Baartman runnen de splinternieuwe Brouwerij De Bierderie. Toen zij me vroegen stempels te maken zei ik natuurlijk geen nee.

De Bierderie is begonnen als een hobby, met gezellig pruttelende ketels in de keuken, en uitgegroeid tot een bedrijf met inmiddels een bedrijfsruimte in Koog a/d Zaan (in de Honigfabriek). In 2012 brouwden zij hun eerste bier ‘Sprout’ ter ere van de geboorte van hun zoontje Oddvar, die jullie weer kennen van de stempel die ik voor ze maakte… In 2013 volgt de tweede versie van ‘Sprout’. Tja, en als die twee dan aan mij vragen of ik stempels voor hun brouwerij wil maken, zeg dan maar eens ‘nee’… Dus maakte ik een stempel met het logo van de brouwerij en een met het ‘Sprout’ zeepaardje. Soms is stempels maken dan weer zo leuk om te doen!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *