Review: Maak Magazine

Hoera! Ik mag een review schrijven over het splinternieuwe Maak Magazine. Dit tijdschrift is een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine, vol inspiratie, interviews en tutorials, gemaakt door Anke, Anni en Nikki. Ik werd meteen blij toen ik het magazine in handen had. De layout is om te smullen en het papier is mooi en dik (en dat is fijn, want er zitten een aantal ‘uitknip’ projecten in).

Bij het magazine kreeg ik een paar lieve cadeautjes; een kaart, kleurplaat en stickers.

Van zo’n begin word ik blij! Die vogel, de kleurtjes, de layout en het verhaal van de dames dragen allemaal bij aan de vrolijke sfeer van dit magazine.

Het magazine staat bomvol met interviews met (vaak bekende) paper lovers. Ze vertellen over hun liefde voor papier, geven een kijkje in hun ‘creatieve keuken’ en de meeste dames hebben ook nog een creatieve tutorial of freebee voor je in petto. Het werk van Cara Carmina vind ik het leukst! Haar illustratiestijl ligt dicht bij wat ik maak en mooi vind. Haar diorama’s zijn zo ongelooflijk lief met veel grappige details.

Verder vind je in het magazine columns, een tutorial boekje binden, letter inspiratie, een vouw vosje, vogelhuisje, patroonpapier, mini vlaggetjes en nog heel veel meer.

Met al die papiertjes en de mooie layout is de link met Flow snel gemaakt. En toch is Maak Magazine net even wat hipper en frisser. Ik ken zelf behoorlijk veel technieken en ontwerpers, maar dit tijdschrift weet mij toch te verrassen met nieuwe inspiratie en ideeën.

Maak Magazine kost € 6,95 en is te koop bij deze webwinkels. Waarschuwing! Kiezen wordt  moeilijk…

Interview met ‘moi’ in Maak Magazine #2
Half juli verschijnt het volgende Maak Magazine, deze keer helemaal in het teken van vilt. In deze editie staat een interview met mij en natuurlijk geef ik er een vilt-tutorial bij… Een tipje van de sluier; het wordt vrolijk, zomers (denk Ibiza) en natuurlijk heel lief!

BewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *