Hallo & welkom!

Ik ben Lisette, ontwerper en auteur. Op deze website vind je (gratis) patronen en heel veel creatieve inspiratie over haken, breien, weven en werken met vilt en papier.

Mijn blog is in 2008 begonnen als antwoord op de vraag “maar wat maak je dan allemaal?”. Mijn website groeide uit tot een plek waar maandelijks duizenden mensen komen kijken voor inspiratie over haken, stempels maken en werken met vilt. Mijn blog was ook de aanleiding voor twee creatieve boeken; Vilt & vintage en Kerst in huis (Forte uitgevers).

Inmiddels ben ik een iets andere weg ingeslagen, waarbij de focus ligt op schilderen. Je leest er meer over op mijn¬†portfolio website. Deze website blijft de plek waar je ‘handmade’ inspiratie kunt vinden.

Veel lees-, kijk- en DIY plezier

Disclaimer

Fotografie
De foto’s op deze website zijn gemaakt door Lisette en zijn niet rechtenvrij. Wil je een foto gebruiken? Vraag dan eerst toestemming.

Samenwerking Bol.com
Op deze website vind je diverse links naar Bol.com. Als jij op zo’n linkje klikt en binnen een aantal dagen iets bestelt, krijg ik een kleine vergoeding. Jij betaalt daarvoor niets extra’s en ik gebruik deze inkomsten om de kosten te dekken voor deze website en nieuwe boeken om te reviewen. Dankjewel!