Mijn kerstkaarten op 101 Woonideeen + gratis printable

Zo leuk! Mijn kerstkaarten staan vermeld op de 101 Woonideeëen blog (en dat was dan ook een van de redenen waarom ik zo druk in de weer was met de kerstmeisjes). 101Woonideeën telt af naar kerst door elke dag de mooiste kerstkaarten te posten. Vandaag waren mijn kaarten aan de beurt. Hou 101 Woonideen ook de komende weken in de gaten, want er komt echt heel veel moois voorbij.

En, omdat kerst ook gaat over geven, heb ik meteen getrakteerd op het beloofde gratis cadeautje; een printable met een van de kerstmeisjes, waarmee je zelf de mooiste cadeautjes kunt inpakken. De printable bevat een klein kaartje met bijpassend envelopje en 6 cadeaulabels.

Naar de printable

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *