Inspiratie voor Vilt & vintage

Voor mijn boek Vilt & vintage heb ik grotendeels gewerkt met één kleurpalet van zachte, op vintage geïnspireerde, kleuren. Ik heb me daarbij vooral laten inspireren door deze foto die ik ooit bewaarde via Pinterest. Ik nam contact op met Vibeke, de maakster van de foto, met de vraag of ik haar foto een plek mocht geven in mijn boek. Gelukkig zei ze ja! Vibeke heeft een blog met prachtige foto’s van haar interieur met veel vintage en handgemaakt moois.

For my book Vilt & vintage (Felt & vintage) I used one colour palette with soft, vintage inspired, colours. My main inspiration came from this photo I kept in Pinterest. I contacted Vibeke, the maker of this photo, to ask her if I could use it in my book. Luckily she said yes! Vibeke has a blog with gorgeous photo’s of her interior with lots of vintage and handmade goodness.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *