Gehaakt grijs mutsje

Het paarse mutsje dat ik maakte uit het boek Clever Crochetet Accessories was wat klein uitgevallen naar mijn smaak. Omdat het mutsje zo leuk en snel is om te haken maakte ik gewoon een nieuwe.

Deze keer van grijze wol van de Zeeman en een pietsie grotere haaknaald (ik geloof een 5). Ik ben er gewoon helemaal verliefd op! Hij zit heerlijk, staat fantastisch, is niet te warm of te koud, de kleur is mooi en de maat perfect. Bij deze is dit nu mijn lievelingsmutsje!

Maar oei, wat moest ik even een drempel over zeg (terwijl ik dit post twijfel ik nog)… Ik heb nog nooit een en face foto van mezelf  op mijn blog gezet. Maar uit de ‘fotoshoot’ (ha, ha, dat klinkt veel professioneler dan het is) was deze gewoon de leukste.

BewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *